Ingezonden persbericht


F5 Networks in lijst van 100 snelst groeiende bedrijven van Fortune F5 op 17e plaats in ranglijst van beste technologiebedrijven van 2010

Schiphol-Rijk, 27 augustus 2010 ¯ F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV) is door het zakenblad Fortune opgenomen in de lijst van 100 snelst groeiende bedrijven. Fortune plaatste F5 op de 64e plaats. Het bedrijf, dat als enige speler in zijn markt in deze lijst is opgenomen, is verder door het zakenblad als 17e geplaatst in een overzicht van beste technologiebedrijven.

"Het is voor F5 een enorme steun in de rug dat Fortune ons heeft erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in de wereld", zegt John McAdam, President en CEO van F5. "Wij doen het onder de huidige economische omstandigheden uitstekend, wat volgens mij te danken is aan de strategische waarde van onze oplossingen voor onze klanten. Die stellen ze in staat om hun activiteiten snel aan te passen aan veranderingen, kosten te verlagen en uiteindelijk concurrerender te zijn." Bedrijven die in de lijst van 100 snelst groeiende bedrijven van Fortune voorkomen, moeten aan diverse eisen voldoen. Zo moeten ze in Amerika een beursnotering hebben, een bepaalde minimumomzet behalen en in de afgelopen drie jaren ten minste vijftien procent groei in omzet of winst per aandeel hebben gerapporteerd.

Fortune Magazine is een van de bekendste internationale zakenbladen met wereldwijd meer dan vijf miljoen lezers.

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De flexibele F5-architectuur stelt organisaties in staat te innoveren op basis van informatie uit communities. Op deze manier kunnen organisaties hun IT-flexibiliteit verbeteren en op dynamische wijze diensten met een toegevoegde waarde aanbieden. Het is de visie van F5 om de beschikbaarheid van data en applicaties te combineren. Met deze combinatie profiteren klanten van een buitengewoon uitgebreide keuze hoe ze hun ADN-oplossingen inzetten. Dit opent voor hen een wereld van beheermogelijkheden voor applicaties, servers, storage en netwerkbronnen waarmee organisaties in staat zijn hun application delivery te stroomlijnen en kosten te besparen. Multinationals, wereldwijde organisaties, service- en cloud-providers, en leveranciers van Web 2.0-content vertrouwen op F5 om zakelijke successen te behalen. Voor meer informatie: http://www.F5networks.nl.