Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Bennekom, augustus 2010

Samen een mooi tijdschrift maken

Top 3 persoonlijke tijdschriften: het huwelijkstijdschrift op 1!

Jilster is nu een half jaar online. Het aantal zelfgemaakte tijdschriften en glossy's neemt gelukkig nog altijd toe. Het Jilster-team wilde wel eens weten voor wie het vaakst een persoonlijk tijdschrift wordt gemaakt.

Na een spannende tellingsronde komen we tot de volgende top 3.


1. Het huwelijkstijdschrift (bruiloft, 12,5 jaar, 55 jaar getrouwd)
2. Het verjaardagstijdschrift (19, 40, 50, 75 jaar worden)
3. Afscheid collega (nieuwe baan, pensioen, emigratie)

Daarnaast maken klanten een tijdschrift of glossy over: afscheid basisschool groep 8, vakantie, jubileum van vereniging, portfolio kunstenaar, vriendin voor vriendin, zus voor zus, afsluiting van een periode, bestuurswisseling van een serviceclub, afronding promotie-onderzoek. De klanten van Jilster weten de online internetapplicatie dus op zeer creatieve manier te gebruiken!

Digitale versie
Onlangs zijn ook de eerste digitale versies van zelfgemaakte tijdschriften gespot op Hyves en op andere sites. Wie minimaal acht pagina's aanmaakt op www.jilster.nl kan een digitale versie van het tijdschrift op een Hyves pagina of op een andere website plaatsen met een inbouwcode. Dat is gratis, net als het aanmaken van een account. Je betaalt bij Jilster pas als je een tijdschrift laat drukken. Dat kan al vanaf één exemplaar.

Redactieteam
Zo werkt het. Ga naar www.jilster.nl en maak gratis je eigen account aan. Stel een redactieteam samen en nodig redacteuren uit. Ieder redactielid werkt vanaf zijn of haar eigen pc. Je vult allemaal één of meerdere bladzijdes van het vakantietijdschrift. Zo maak je samen een uniek blad met je eigen teksten en foto's. Het tijdschrift kan 8 - 120 pagina's dik worden, afhankelijk van welke uitvoering je kiest. Als je als redactieteam klaar bent, bestel je het gewenste aantal exemplaren. Jilster drukt 1x per week. Als je zondag op maandag vóór 0.00 uur middernacht bestelt, heb je diezelfde week nog je tijdschrift in huis.


---

Wil je meer weten over Jilster? Neem dan contact op met Anja Kroodsma, op telefoonnummer: 06-30072559 of via e-mail: anja@jilster.nl. Kijk ook op www.jilster.nl.


---- --