Ingezonden persbericht


()

20 Jaar Cultura Nova met spectaculaire opening door Groupe F Vanaf donderdag 23 juli volledige festivalprogramma online!

Van vrijdag 27 augustus t/m zondag 5 september vindt zomerfestival Cultura Nova plaats in Heerlen en omgeving. De Franse vuurwerkkunstenaars van Groupe F openen op vrijdag 27 augustus de twintigste editie van Cultura Nova met de Nederlandse première van de spectaculaire voorstelling Joueurs de Lumières. Groupe F behoort tot de absolute internationale top en is in staat om met een perfecte mix van theater, muziek, video, vuur en vuurwerk een indrukwekkende voorstelling te presenteren die door grote groepen toeschouwers kan worden bijgewoond. Aansluitend is er een gevarieerd en grensoverschrijdend programma. Vanaf donderdag 23 juli is het volledige programma te vinden op www.culturanova.nl.

Programma online!
Het programma van Cultura Nova 2010 is vanaf donderdag 23 juli te vinden op www.culturanova.nl. De website bevat o.a. informatie over het programma, de organisatie, sponsoren en subsidiënten. Ook kunnen er vanaf deze datum kaarten worden besteld voor alle voorstellingen via www.culturanova.nl, www.parkstadlimburgtheaters.nl of via de kassa van Parkstad Limburg Theaters, +31(45)5716607. Let op: tussen maandag 2 en zondag 15 augustus kunnen er alleen kaartjes online worden gekocht. Iedereen die liever even persoonlijk bij de kassa van Theater Heerlen langsgaat en verzekerd wil zijn van een plekje, wordt aangeraden dat te doen vóór 31 juli... of weer vanaf 16 augustus. Mensen die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws, kunnen zich op de website aanmelden voor de nieuwsbrief.

De festivalbrochure verschijnt begin augustus.



www.culturanova.nl

Noot voor redacties

Nadere informatie t.b.v. pers (