Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Beschonken snorfiets bestuurder niet in bezit van rijbewijs
Publicatiedatum: 27-8-2010 10:58:16

EDE- De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 27 augustus een 32-jarige Edenaar aangehouden op de Berkenlaan. De man zou met te veel alcohol hebben gereden op zijn snorscooter. Ook zou hij niet in het bezit zijn van een rijbewijs.

De agenten zagen rond tien over half drie de Edenaar rijden over de Berkenlaan toen ze hem controleerde op het gebruik van alcohol. Onderzoek op het ademanalyseapparaat wees uit dat de man met een promillage van 1.63 had gereden. Er is een proces-verbaal opgemaakt tegen de Edenaar. Ook heeft hij een boete gekregen voor het rijden zonder rijbewijs.
(095290)


Automobilist belandt met auto in sloot

Publicatiedatum: 27-8-2010 10:56:24

BARNEVELD- Een 24-jarige automobilist uit Kootwijkerbroek is donderdagochtend 26 augustus gewond geraakt nadat hij met zijn auto in een sloot terecht kwam aan de Wencopperweg. De man reed rond tien voor zeven over de Wencopperweg, vanuit de richting van de Wesselseweg. In een bocht zou hij door het gladde wegdek in een slip zijn geraakt waarna hij met zijn auto in de sloot terecht kwam. De Kootwijkerbroeker werd met rugklachten door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Gelderse Vallei ziekenhuis in Ede.
(094908)