Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 27-08-2010

Beschonken bestuurder aangehouden

BERGEN OP ZOOM: De politie hield vrijdag tegen 01.30 uur een
automobilist aan voor rijden onder invloed. De 28-jarige man uit Bergen op Zoom werd staande gehouden in de Wijngaardstraat, nadat werd gezien dat hij een geslotenverklaring negeerde. De man werd staande gehouden. Uit een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. De bestuurder werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit kwam een uitslag van 615 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 7 uur. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal
opgemaakt.

Man aangehouden voor huisvredebreuk

BERGEN OP ZOOM: De politie kreeg donderdagavond melding dat er een inbreker werd vastgehouden in de Zuidmolenstraat. De politie ging naar het adres wat de melder opgaf. Hier verklaarde men dat de man was weggefietst in de richting van de Fluwelenbroekstraat. Hier werd een man aangetroffen die voldeed aan het signalement. De 26-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden. Hij kon geen identiteitsbewijs tonen. De melder verklaarde later dat ze bezig waren spullen te verhuizen en de voordeur open hadden laten staan, toen er ineens een man in de woning stond die weigerde te vertrekken. Hierop zetten de man en zijn vriendin de man de deur uit.
De man is ingesloten voor huisvredebreuk. Tijdens verhoor verklaarde hij dat hij de man kende van vroeger en geen kwade bedoelingen had. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 27-08-2010 11:42 | © Regio Midden en West Brabant |