Politie Noord- en Oost Gelderland


Politieberichten Apeldoorn 27 augustus 2010


Apeldoorn - Rijden onder invloed alcohol
De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 27 augustus een 26-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


De automobiliste werd rond 00:15 uur staande gehouden op de Laan van Mensenrechten in verband met haar pittige rijstijl. Een blaastest op straat gaf aan dat zij onder invloed was van alcohol. Zij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse en blies een promillage van 0,7. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

     Apeldoorn - Inbraak in horecabedrijf                      

Bij een inbraak in een horecabedrijf in Apeldoorn is in de nacht van donderdag op vrijdag 27 augustus een geldbedrag buitgemaakt.


Bij de politie kwam rond 03:15 uur de melding van de inbraak binnen. Men is vermoedelijk binnengekomen door een ruit te forceren.


Getuigen hebben twee personen gezien bij het horecabedrijf, vermoedelijk mannen. De personen waren donker gekleed. Ze zijn vermoedelijk met een donkere auto gevlucht richting het centrum van Apeldoorn. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Getuigen wordt verzocht te bellen met 0900-8844.

     Apeldoorn -  Rijden onder invloed alcohol                 

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 27 augustus een 44-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


De automobilist werd rond 02.25 uur staande gehouden op de Oude Apeldoornseweg. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed was van alcohol. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse en blies een promillage van 1,1. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.