Gemeente Vlieland

brief over overlast

Afgelopen week is er in het dorp een oproep verspreid om aanstaande maandag de vergadering van de gemeenteraad bij te wonen. Volgens de oproep staat een brief van mevrouw Kip over de overlast van stappers op de agenda van de vergadering. De oproep vraagt om de vergadering bij te wonen om daarmee te laten zien dat de brief gesteund wordt door veel mensen. De bewuste brief staat op de lijst van ingekomen stukken met het advies van het college om de brief te betrekken bij de evaluatie van het horecaconvenant.

Â

Burgemeester Haan is van plan om met de partners met wie het convenant is gesloten (ondernemers, bewonerscommissie, camping, aanloophaven en politie) in overleg te gaan over het afgelopen seizoen. Om in dat overleg goed beslagen ten ijs te komen zal, de burgemeester ook met verschillende mensen individueel in gesprek gaan over hun ervaringen in het seizoen. Bovendien wordt overwogen om een bijeenkomst te organiseren waar iedereen welkom is om zijn of haar visie op het seizoen te geven.

Hoewel publieke belangstelling voor de vergaderingen van de gemeenteraad zeer op prijs wordt gesteld, zou het jammer zijn als er mensen op de vergadering afkomen voor een onderwerp dat niet op de agenda staat.

Wilt u bij de evaluatie betrokken worden, dan kunt u dat aangeven bij het bestuurssecretariaat van de gemeente via telefoon 0562-452700 of e-mail bestuurssecretariaat@vlieland.nl

Â