Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (35-10)

27 augustus 2010

College 2010 - 2014 buiten; fotografie: Jack van bodegom

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 30 augustus tot en met 05 september 2010.

Wethouder Dijkman presenteert nieuw spel Open Monumentendag Wethouder Kees Dijkman presenteert maandag 30 augustus om 12.15 uur het digitale ganzenbordspel in het stadhuis. Aansluitend speelt wethouder Dijkman een wedstrijdje tegen een basisschoolleerling.

Werkgroep Monumenten Spijkenisse heeft het spel laten maken voor Open Monumentendag, dat dit jaar het thema `De smaak van Spijkenisse en Hekelingen in de 19e eeuw' heeft. De vragen in het spel gaan over dit thema.

Het nieuwe spel kan vanaf maandag 30 augustus 2010 op www.spijkenisse.nl/spijkenissespelen gespeeld worden.

Burgemeester opent Special Olympics Regionale Spelen Burgemeester Salet opent zaterdag 04 september om 09.30 uur de Special Olympics Regionale Spelen bij de atletiekbaan van Spark aan het Atletiekpad 1. De ongeveer 500 deelnemers met een verstandelijke handicap, gaan in 7 sporten strijden:

* atletiek

* handbal

* korfbal

* roeien

* tennis

* voetbal

* zwemmen

Tandem Support organiseert de spelen met Special Olympics Nederland en vrijwilligers van de plaatselijke sportverenigingen.

Wethouder Dijkman reikt prijzen Africhtingevenement hondenvereniging uit
Wethouder Kees Dijkman reikt zondag 05 september om 16.30 uur de prijzen uit van het Africhtingevenement Interland Nederland - Belgie van de hondenvereniging. Het evenement vindt plaats bij de Bouvier Dressuurgroep Spijkenisse aan de Hartelsedijk 2.

Externe links


* Special Olympics Regionale Spelen Spijkenise [Let op! De website www.tandemsupport.nl opent in een nieuw venster.]
* Tandem Support [Let op! De wensite www.tandemsupport.nl opent in een nieuw venster.]

* Spijkenisse spelen Maak spelenderwijs kennis met Spijkenisse. [Let op! www.spijkenisse.nl/spijkenissespelen opent in een nieuw venster.]