Politie Limburg-Zuid

Zwakbegaafde man vermist

De politie is op zoek naar de 67-jarige Henri Joseph Johannes COORENS, die sinds afgelopen zaterdag wordt vermist. De man hoort thuis in Huize Maasveld in Maastricht en is daar gedwongen opgenomen in verband met een verstandelijke beperking.

Het is niet de eerste keer dat de heer Coorens is weggelopen. Van hem is bekend dat hij niet gevonden wil worden en dat hij zich verstopt zodra hij iemand ziet. Als iemand een man gezien heeft die dit gedrag vertoont, dan wordt hij of zij verzocht dit door te geven aan de politie. Tevens worden mensen die de heer Coorens na afgelopen zaterdag (circa 18:30 uur) nog hebben gezien, of die iets kunnen vertellen over diens huidige verblijfplaats, verzocht contact op te nemen met de politie (0900 - 8844).

Het signalement van de heer Coorens is:
Leeftijd 67 jaar, normaal postuur, grijze haren, blanke huidskleur. Op de dag dat hij voor het laatst werd gezien, droeg hij een jeansbroek en een jeansjas met daaronder een lichtblauwe polo met roze strip. Verder droeg hij een beige vissershoedje, dichte leren bruine schoenen en een steunkous aan zijn linkeronderbeen. Ook had hij een zonnebril bij zich.

27-08-2010, Maastricht