Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 17 augustus 2010

Laatste minicursus kanovaren in natuurgebied Ilperveld

Op vrijdag 27 augustus van 19.30 - 21.30 uur wordt de minicursus kanovaren dit jaar voor de laatste keer georganiseerd. Het wordt de negende keer dat de boswachter er met een groep cursisten bij Landsmeer op uit trekt. Alle vorige keren waren een succes.

Het Ilperveld is een schitterend natuurgebied dat voor een groot deel uit water bestaat. Met de boot kun je er lekker ronddwalen. Bij het bezoekerscentrum liggen kano's die we gebruiken tijdens deze avond. Kanoën is niet moeilijk en met de handigheidjes die de boswachter je leert gaat het nog gemakkelijker.

Zin om mee te doen? Aanmelden is noodzakelijk en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088-006 44 55. De kosten bedragen ¤ 12,50 per persoon, Beschermers betalen ¤ 10,-. Kinderen tot 12 jaar ¤ 6,50. Denk om aangepaste kleding. Je vindt het Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Neem vanaf de A10 afslag Landsmeer. De complete routebeschrijving vind je op onze website. Navigatieadres: Van Beekstraat 331, Landsmeer. Volg daarna de borden. Let op: Het pontje bij Watergang vaart maar tot 19.00 uur. Dat betekent dat je 's avonds niet met openbaar vervoer kan komen!