Gemeente Leusden

Nachtelijke herstelwerkzaamheden A28

Van vrijdag 27 augustus op zaterdag 28 augustus voert Rijkswaterstaat 's avonds en 's nachts herstelwerkzaamheden uit aan de A28 richting Utrecht, tussen knooppunt Hoevelaken en Leusden-Zuid (afrit 6). Tussen 23.00 uur en 8.00 uur is de A28 tussen Hoevelaken en Leusden volledig afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid en moeten rekening houden met een langere reistijd.

Werkzaamheden
De werkzaamheden op de A28 vinden plaats om schade aan het asfalt te repareren. Op twee locaties vinden herstelwerkzaamheden plaats.

Omleidingen en hinder
De A28 tussen Hoevelaken en Leusden is volledig afgesloten. Tussen Leusden en Leusden-Zuid is één rijstrook beschikbaar. Het verkeer kan tussen Leusden en Leusden-Zuid geen gebruik maken van de afritten, de opritten zijn wel open. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer vanuit Zwolle en Apeldoorn, richting Utrecht, omgeleid via de A1/A27. Verkeer vanuit Amersfoort wordt omgeleid via lokale wegen. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Verkeer vanuit Utrecht kan wel over de A28 richting Amersfoort.

Weersgevoelig
Werkzaamheden op de weg zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Meer informatie
Tijdens de werkzaamheden doet Rijkswaterstaat er alles aan om de hinder en de overlast te beperken en het verkeer goed te laten doorstromen. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.vananaarbeter.nl of bel de landelijke informatielijn 0800 - 8002 (gratis).