Gemeente Hilversum

Hilversum On Air 2010

publicatiedatum: dinsdag 24 augustus 2010

Het is drie dagen feest in het centrum van Hilversum tijdens het gratis openlucht muziekevenement Hilversum On Air op 27, 28 en 29 augustus.

Diverse artiesten geven acte de presence op diverse podia: Kerkbrink, Stationstraat , Herenplein, Langgewenst, Groest.

Welke artiest waar en hoelaat optreedt kunt u zien op www.hilversumonair.nl

Evenementen-terreinen
Nieuw dit jaar is dat Hilversum On Air twee afgesloten evenementen-terreinen heeft. Zowel bij het podium op het Langgewenst (marktterrein) als de podia Groest en Herenstraat zullen hekwerken het gebied afbakenen. Binnen de hekken zijn alcoholhoudende dranken toegestaan. Buiten de evenementen-terreinen niet. De politie zal toezien op het gebruik van alcohol op straat! De leuze "Is alcohol op straat je EUR 65,- waard" spreekt voor zich!

Geen fietsen op de Groest (ter hoogte van politiebureau) De politie adviseert om fietsen -gedurende de avonduren- buiten het evenementengebied te stallen. Voor het politiebureau en de omgeving daarvan zal tijdens de avonduren een fietsverbod gelden. Met borden zal aandacht worden besteed aan het fietsverbod in de omgeving van het politiebureau. Indien en voor zover er geen gehoor wordt gegeven aan het verbod worden de fietsen verwijderd.

ZAPPcity is de promotie paraplu voor een scala aan evenementen en opmerkelijke activiteiten in Mediastad Hilversum in de periode van eind augustus tot en met half september, bedoeld als opmaat voor het nieuwe seizoen op het gebied van kunst en cultuur, muziek en media, sport en vrijetijd, winkelen en horeca.

Ook de Open Studio Dagen (28 en 29 augustus) maken ook onderdeel uit van Zappcity. Voor meer informatie en de complete agenda: bekijk de links aan de rechterkant.