NOVA

27-08-2010
Rapport over wantoestanden krijgsmacht
Op de militaire opleidingsinstituten zouden cadetten en instructeurs zich schuldig maken aan aanranding, racisme en vrouwenhaat. Berichten daarover waren voor Defensie aanleiding om een onderzoek in te stellen. Vandaag verschijnt het rapport over seksueel misbruik en andere wantoestanden. In NOVA is Gielt Algra, hij schreef een boek over misstanden in het leger.

Piloten zoeken werk
Sinds de crisis komen net afgestudeerde piloten niet aan het werk. Zo'n duizend piloten zijn werkloos maar na de dure opleiding wel met een schuld van zo'n anderhalve ton. Ze nemen dan ook allerlei baantjes aan om in ieder geval de rente te kunnen betalen.

Doutzen Kroes bij NOVA College Tour
Op 9 september is topmodel Doutzen Kroes te gast bij NOVA College Tour. De opnamen met publiek vinden plaats op 8 september. Bijwonen?

Presentatie: Twan Huys

Vanaf 6 september: NIEUWSUUR
Nog tien dagen en dan gaat NOVA over in Nieuwsuur. In Nieuwsuur vormen nieuws, sport en achtergronden, zonder onderbreking door reclame of promo's, één geheel. Niet alleen de studio, maar ook het uiterlijk van deze nieuwsbrief zal dan veranderen. Lees meer over Nieuwsuur ...

(Onderwerpen onder voorbehoud)