Gemeente Hilversum

Neem een kijkje in de Hilversumse studio's

publicatiedatum: dinsdag 3 augustus 2010

Neem een kijkje achter de schermen van het Hilversumse Media Park tijdens de Open Studio Dagen! Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus kunt u het hele weekend binnen kijken in de wereld van glitter en glamour van de televisie. Studiodeuren die normaal gesloten blijven staan wagenwijd open. U krijgt de unieke kans om te zien waar radio en televisie wordt gemaakt.

Daarnaast krijgt u ook een uniek kijkje in Beeld en Geluid. Daar worden archieven open gedaan die normaal gesloten worden, kunt u door het decorcentrum lopen (met nieuwe en oude decorstukken) en kunt u workshops bijwonen: heeft u de kwaliteiten om presentator te worden?

ZAPPcity is de promotie paraplu voor een scala aan evenementen en opmerkelijke activiteiten in Mediastad Hilversum in de periode van eind augustus tot en met half september, bedoeld als opmaat voor het nieuwe seizoen op het gebied van kunst en cultuur, muziek en media, sport en vrijetijd, winkelen en horeca.

Ook Hilversum on Air (27-29 augustus) maakt onderdeel uit van ZappCity. Voor meer informatie en de complete agenda: bekijk de links aan de rechterkant.