Gemeente Schagen

Wethouder Heddes opent 19e editie toernooi van Lex

Lextournooi Zaterdag 28 augustus rond de klok van half tien opent wethouder Hans Heddes samen met Lex Tausent van Heukelom in de Spartahal in Schagen met de aftrap de 19e editie van het `Van der Voort toernooi van Lex'. Veertien G-voetbalteams strijden vol energie en overgave voor de eer en de prijzen. Uiteraard zijn toeschouwers voor dit toernooi van harte welkom om de teams aan te moedigen.

De organisatie van deze 19e editie ligt in handen van de Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijd (SASV) en Sportservice Den Helder/ Schagen. Daarnaast is het toernooi mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de Van der Voort Groep en de Spartahal. Met maarliefst 14 teams wordt het ook dit jaar weer een spannend toernooi. De deelnemende teams zijn: SASV, AFC'34/Zuiderzeehal, Paswerk, VSC, Life & Garden, Schagen Giganten, Olympia Haarlem, Sportclub Flevostar, Prisma en Spelend Sporten.

Met deze top-teams in de Spartahal kan het niet anders, dan dat het weer een geweldige dag wordt met veel spanning en mooi voetbal. 's Middags wordt er nog een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen Scagha'66 en spelers uit de diverse G-teams.

Voor meer informatie over het `Van der Voort toernooi van Lex' kunt u contact opnemen met de regiomedewerker aangepast sporten Iris van Paridon, tel: (0224) - 21 47 74 of via
ivanparidon@sportservicenoordholland.nl

Foto Sportservice Noord-Holland Lextoernooi