Ingezonden persbericht


Persbericht:

Helikoptervluchten vanaf Recreatiepark De Stok

Roosendaal, 16 augustus 2010

Op 28 augustus 2010 staat er een heus spektakel gepland op Recreatiepark De Stok. Indoor Skydive Roosendaal zal de hele dag helikoptervluchten verzorgen in samenwerking met HeliFlights. Deze dag is het mogelijk om het indoor skydiven en helikopter vliegen te combineren tegen een actietarief.

Indoor Skydive Roosendaal en HeliFlights, beiden gesponsord door Go Fast Energy Drink hebben duidelijk wat gemeen; vliegen. Bij de één vlieg je zelf op de kracht van de wind. Bij de ander vlieg je in een helikopter om vervolgens alles van bovenaf te kunnen bekijken. Een unieke reden om een arrangement samen te stellen waarin beide manieren van vliegen aan bod komen.

Exclusief op 28 augustus a.s. kan er genoten worden van een arrangement met aanzienlijk veel korting. Het arrangement bestaat uit 3 indoor skydivesessies, een indoor skydive DVD, een blikje Go Fast en een helikoptervlucht van 7,5 minuut. Normaal gesproken betaal je voor een exclusief arrangement als deze al snel meer dan E 150,-. Op 28 augustus is deze complete vliegbelevenis te ervaren voor E 99,- p.p. Reserveren kan via Indoor Skydive Roosendaal. Ook is het mogelijk helikoptervluchten los te boeken op de dag zelf.


---



Ingezonden persbericht