Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


---

De Tobbe pakt uit tijdens het cultureel zomerfestival in Voorburg Voor informatie over de nieuwe theater voorstellingen én voor het winnen van mooie prijzen kan iedereen tijdens het cultureel zomerfestival op 28 augustus in Voorburg terecht bij de stand van Theater de Tobbe

Bij de start van het cultureel seizoen 2010/2011 is ons Voorburgs theater de Tobbe uiteraard aanwezig. Vanaf 10 uur kunnen geïnteresseerden in het cultureel aanbod terecht bij de stand van theater de Tobbe in winkelcentrum De Julianabaan . Hier geven de medewerkers van het theater informatie en kan het programmaboekje worden meegenomen. Maar dat is nog niet alles: bezoekers kunnen ook meedoen met een ludieke Tobbe-prijsvraag. De prijs die hiermee te winnen valt is niet mis: 2 vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze. En het theater is niet gierig, er worden deze dag maar liefst 5 van deze prijzen weggegeven.

Van cabaret tot wereldmuziek, van literair tot film: alle voorstellingen van het nieuwe seizoen staan in het programmaboekje en op de website van theater de Tobbe. Meteen kaartjes kopen voor het nieuwe seizoen kan ook. Daarvoor is de kassa van het theater op het Burgemeester Feithplein 95, ook gewoon geopend op 28 augustus. Maar natuurlijk kunnen kaartjes ook rustig thuis via de website worden besteld.

In september start het seizoen van de Tobbe al direct met een paar

smaakmakende voorstellingen: De start op zaterdag 4 september is voor de jonge Pakistaanse zanger Shahzad Ali Khan is geboren in Lahore. Behalve een meester in de Indiase en Pakistaanse soefimuziek is hij ook thuis in de klassieke Indiase raga's. Lebbis verzorgt op donderdag 9 september een try-out van zijn nieuwe cabaretprogramma 'Branding (unplugged)' . Op zaterdag 18 september brengt de alom geprezen Ernst ('Doe Maar') Jansz in 'Dromen van Johanna' zijn hertaling van een groot aantal Bob Dylan songs op de bühne. Donderdag 23 september speelt Diederik van Vleuten de try-out van zijn soloprogramma 'Daar werd wat groots verricht'.

Noot voor redacties