Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nijmegen, woensdag 25 augustus 2010

Enorme Ramp op komst!
StreetSurfing presenteert: De grootste mobiele Ramp ter wereld!

Op zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus a.s. zal StreetSurfing - uitvinder van het Waveboard en wereldwijd marktleider- een unicum in de skatehistorie presenteren: de grootste mobiele Ramp ter wereld. In de Jaarbeurs te Utrecht zal tijdens de SummerXperience het ruim 400 m2 en 3,5 m hoge gevaarte in gebruik worden genomen door meerdere demonstraties van het StreetSurfing Pro-Rider Team. Uiteraard mogen geoefende waveboarders ook een 'run' komen maken. De Ramp is te vergelijken met een boardercross-afdaling zoals bij het Snowboarden vaak te zien is. Met de introductie van deze mega-ramp geeft StreetSurfing een extra uitdaging aan de opzienbarend snel groeiende streetsport.

Na de SummerXperience wordt de constructie, in een speciaal daarvoor door StreetSurfing ontwikkelde showtruck, naar Eindhoven vervoerd. StreetSurfing lanceert tijdens het World on Wheels evenement op zondag 12 september haar officiële Europese Tour onder de titel: StreetSurfing 360 Rampage 2010. Op boardmembers.nl is het Rampage Tour schema terug te vinden en zijn er dagelijks de nieuwste updates omtrent alles wat maar met waveboarden te maken heeft.

Over StreetSurfing:

StreetSurfing LLC (VS) is een fabrikant van sportartikelen die zich tevens kenmerkt als lifestyle company. Het bedrijf startte in 2004 en is verantwoordelijk voor de introductie van het casterboard. StreetSurfing heeft behalve The Wave, het oorspronkelijke casterboard, ook The Wave LX, The Hi-Tide, The Stealth, The Ripple en G2 gefabriceerd. Binnenkort volgen de The Wave Scooter en The Wave Wood Pro Board. De StreetSurfing Waveboards zijn te koop bij de grotere winkelketens en sportzaken. Kijk voor meer informatie op: www.streetsurfing.nl

Links:
http://www.streetsurfing.nl
http://boardmembers.nl