Politie Zeeland


---

1559-2010 Inbraak in horecabedrijf, Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een horecabedrijf in de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen.
Men kwam het bedrijf binnen door een raam en uit het kantoor werd een lege! kluis gestolen.

1560-2010 Vandalisme in Renesse
In Renesse werden zaterdag, kort na 02.00 uur twee jongeren van 16 en 22 jaar uit Goirle aangehouden en naar Torentijd gebracht.
Zij hadden even daarvoor op de Zeeanemoonweg in Renesse een daar geparkeerd staande brommobiel op zijn kant gegooid. De brommobiel raakte daardoor zwaar beschadigd.

1561-2010 Scooter gestolen in Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd uit een schuurje van een woning in de Diepenbrockstraat in Terneuzen een scooter gestolen.
Het gaat om een grijze Aprilia Rally50 met kentekenplaatje DT041T. De waarde is niet bekend.

---

Persbericht zoals door ons verstuurd op vrijdag 27 augustus 2010

1554-2010 Gestolen kluis snel teruggevonden, Nieuwvliet
Bij een inbraak op een camping aan de Baanstpoldersedijk in Nieuwvliet werd in de nacht van donderdag op vrijdag een kluis weggenomen.
De inbraak werd rond 08.00 uur op vrijdag ontdekt. Om 09.15 uur kwam bij de politie een melding binnen van een gevonden kluis aan de Spanjaardseweg in Philippine. Het bleek om de kluis te gaan die eerder bij de camping was weggenomen. De politie heeft de kluis, met inhoud, onderzocht en teruggegeven aan de eigenaar.

Hiermee werd bedoeld: alles wat er nog in zat, er was wel e.e.a. uit de kluis gestolen. Is inderdaad niet geheel duidelijk. Maar....er stond nergens dat de kluis niet open te krijgen was!!!

Persbersicht PZC, zaterdag 28 augustus

Gestolen kluis vol teruggevonden
NIEUWVLIET - Inbrekers die in de nacht van donderdag op vrijdag een kluis buit maakten bij een camping aan de Baanstpoldersedijk in Nieuwvliet, hebben daar weinig plezier aan beleefd.

Om acht uur gisterochtend werd de inbraak ontdekt en doorgegeven aan de politie. Die vond om kwart over negen de kluis alweer terug aan de Spanjaardseweg bij Philippine. De dieven hadden de kluis blijkbaar niet open kunnen krijgen en daarna gedumpt.
Op verzoek van de gedupeerden indien mogelijk rectificeren.