Gemeente Vlaardingen


Expeditie Broekpolder

26-08-2010 | Op zaterdag 28 augustus vindt de tweede editie van de Expeditie Broekpolder plaats. Op het terrein tussen de Vaart en de Polderpoort is de hele dag veel te doen.
Voor het hele gezin is een spannend programma samengesteld: een survivalparcours in en om het Klauterwoud, een "slinger-sloot-speurtocht", presentaties en demonstraties rond de voorrangsprojecten uit het Integraal Inrichtingsplan Broekpolder, een prehistorisch erf, een roofvogelshow, paardrijddemonstraties, gratis ponyritjes, een skelterparcours, een grote natuurknutseltent met de dames Klieder & Klodder, fiets- en wandelroutes, een info- en plantenmarkt, wandeltochten met gids, voorstellingen over de toekomst van de Broekpolder en nog veel meer. Naast de activiteiten op de wal zijn er ook spannende onderdelen op het water: vlotten bouwen, kanovaren, lopen over het water in meerparels, roeien en waterfietsen.

Kleurwedstrijd
Voor de kleine avonturiers is er een extra uitdaging: deze week worden er op alle scholen in Vlaardingen prachtige kleurplaten uitgedeeld. Als je deze tekening mooi inkleurt en inlevert tijdens de Expeditie Broekpolder op zaterdag 28 augustus, maak je kans op een dagje Efteling voor het hele gezin. De kleurplaat is ook te downloaden via www.expeditiebroekpolder.nl. Hier vindt je ook alle informatie over het programma en de tijden.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000