Ingezonden persbericht


DISNEY CHANNEL ZOMER CONCERT IN OOSTENDE
OPTREDENS VAN KATE RYAN, TOM DICE, BELLE PEREZ, UDO, BRAHIM,

LASGO, DEAN & SITA EN MEER!

Brussel, 9 augustus 2010 Disney Channel is sinds 22 juni in heel Vlaanderen te ontvangen en dat willen we graag vieren! De familiezender organiseert op zaterdag 28 augustus het Disney Channel Zomer Concert op het strand van Oostende. Met optredens van Kate Ryan, Tom Dice, Belle Perez, Udo, Brahim, Lester en Abdou, Lasgo, Nelson Morais en natuurlijk Disney Channel-presentatoren Dean en Sita.

De artiesten zingen hun grootste hits en daarnaast bekende hits uit Disney-films zoals Camp Rock en High School Musical. De komende weekenden gaat Disney Channel langs alle stranden van Vlaanderen. Daar worden flyers uitgedeeld met een unieke code waarmee je een gratis (alcolholvrije) cocktail krijgt tijdens het Zomer Concert en kans maakt op leuke prijzen. Ook zijn er via Disney Channel exclusieve VIP-plekken te winnen. Kijk op disney.be waar het team te vinden is.

Het Disney Channel Zomer Concert wordt ook op tv uitgezonden op zaterdag 28 augustus. Maar wij vinden het nog leuker als jij bij de optredens bent en de artiesten live ziet spelen! Vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur zal het strand van Oostende omgetoverd worden en zijn er DJ's, optredens en kun jij met je favoriete Disney-ster op de foto.

Sinds 22 juni is Disney Channel in alle Vlaamse huishoudens te ontvangen via Telenet. Naast series als 'Hannah Montana', 'Phineas and Ferb', 'Zack&Cody' en 'Wizards of Waverly Place' wordt er iedere vrijdagavond om 19.00 uur een Must See Movie uitgezonden. Op vrijdag 24 september is dit de premiere van Camp Rock 2: The Final Jam. Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films.