Vesteda


maandag 16 augustus 2010
IJburghoppen
Ontdek IJburg op zaterdag 28 augustus. Met de hop-on hop-off bus zijn die dag op IJburg tal van modelwoningen te bezichtigen. Voor iedereen die eigenlijk nooit naar IJburg heeft gewild maar er toch wel nieuwsgierig naar is, biedt IJburghoppen de kans om op ontdekkingstocht over de Amsterdamse eilanden te gaan. Nog nooit zijn er zoveel woningen tegelijk te bezichtigen geweest.
Â
Op zaterdag 28 augustus stopt van 10.00 tot 15.00 de hop-on hop-off bus bij vijf verschillende haltes op Het Haveneiland en Het Steigereiland. Net als de hop-on hop-off bussen in London, Parijs en Barcelona kan je met het buskaartje op- en afstappen waar en wanneer je maar wilt. Bij de informatiestand op de hoek van de Cas Oorthuijskade en Bert Haanstrakade kan vanaf 10.00 uur het buskaartje en informatie over IJburghoppen worden opgehaald.
Nels van Malsen, âde ongekroonde koningin van IJburgâ die al vanaf het begin op IJburg woont en werkt, zal als tourguide de highlights op IJburg met de hoppers delen. Vesteda stelt op deze dag van al zijn woongebouwen op IJburg de modelwoningen open voor bezichtiging. Variërend van 2 kamerloft tot eengezinswoning en penthouse. Kijk voor meer informatie over IJburghoppen op www.huurwoningopijburg.nl of bel met Vesteda in Amsterdam: (020) 524 69 99.
Â