ID&T


DIRTY DUTCH FALLOUT 'A thriller in Amsterdam'

27-08-2010 - Die-hard pre-sale start zaterdag 4 September!

Dirty Dutch strijkt wederom neer in de Amsterdam Rai. Na de 2 voorgaande edities in de Rai volledig uitverkocht te hebben is het weer zover, met als motivatie 'niet goed genoeg, past niet bij Dirty Dutch!' wordt er nu keihard gewerkt aan de derde editie. Dit moet de beste Dirty Dutch ooit worden! Geen lange looproutes, geen eenrichtingsverkeer, nog hogere service, meer show & spektakel en terug naar de compacte opzet, dus max 20.000 bezoekers net als in 2008. Een hoogwaardig evenement is Dirty Dutch na jaren loyaliteit verplicht aan zijn fans te leveren.

Meer show en spektakel dan ooit!
Dit jaar is show en spektakel 1 van de grote peilers van Dirty Dutch. Met 'Fallout' als thema en 'A thriller in Amsterdam' als subtitel mag de verwachting hoog zijn en ook Chuckie had er in een eerder interview al woorden aan vuil gemaakt.
Chuckie: "Er zal veel worden geïnvesteerd in de show en het spektakel: we won't hold back! Ook mijn doel is namelijk dat alle Dirty Dutch fans, aanhang en supporters naar huis terugkeren met het gevoel dat ze iets heel bijzonders hebben meegemaakt. Iets dat nog nooit eerder getoond is."

Die-Hard ticket verkoop start zaterdag 4 september om 9.00! Zoals elk jaar gaan als eerste de 2.000 Die-Hard tickets in de verkoop en ook elk jaar zijn ze weer razendsnel uitverkocht. Met de unieke actie van dit jaar ben je met een Die-hard ticket automatisch VIP guest! Waar we de voorgaande edities de fans een exclusieve Dirty Dutch pre-party gunden, doen we het dit jaar totaal anders. Dit jaar wordt er rondom de DJ booth een speciaal deck gebouwd, om de echte Die-Hard fans 'the best spot in the house' te gunnen. Een Die-hard VIP deck. Daarnaast komt er ook een speciale Die-Hard VIP ingang en gratis lockers met daarin een DirtyDutch goodiebag. "Zorg dus dat je er op 4 September vroeg bij bent." De Die-Hard verkoop zal exclusief op www.dirty-dutch.com plaatsvinden.

Dirty Dutch 'Fallout'
zaterdag 18 december 2010
RAI Amsterdam

Wil je nog meer weten? Check dan www.dirty-dutch.com.