Ingezonden persbericht


NK Router Rennen 2010 Estafette-Editie groot succes

Team Versgeperst wint Alternate-evemenent

Het winnende team Versgeperst.

Ridderkerk, 28 augustus 2010 - Voor het tweede aachtereenvolgende jaar organiseerde Alternate, in samenwerking met Sitecom, het NK Router Rennen. Dit jaar draaide het bij het NK Router Rennen allemaal om teamspirit met de Estafette Editie. Winnaar was team 'Versgeperst', tweede werd 'Bij Elkaar Geraapt Zooitje' en op de derde plaats is team 'Byte Babes' geëindigd. De teams van vier 'Router renners' moesten in een estafette vier ronden van elk 60 meter afleggen, waarbij telkens een routerantenne moest worden doorgeven aan de volgende renner. Het parkeerterrein van Alternate was hiervoor omgetoverd tot een ware arena.

Gespannen, nerveuze blikken, routers vakkundig gebonden aan voeten... alle teamleden waren helemaal klaar voor de start vanmorgen. Zelfs de zon werkte mee en Gigi en Ed hadden er veel zin in, dus de sfeer zat er al snel in. Eenmaal van start, kwamen de teamleden tot hun recht, de trainingsessies vooraf hadden duidelijk geholpen, want enkele teams waren super snel en vlogen geraffineerd door de bochten zonder te vallen of tijd te verliezen. Sommige deelnemers hadden zich wel heel bijzonder uitgedost voor de gelegenheid.

Het winnende team 'Versgeperst' mag zich niet alleen officieel 'Nederlands Kampioen Router Rennen 2010' noemen, maar krijgt ook een schitterende bokaal, en voor het hele team, een Sitecom gaming router alsoo een geheel verzorgde dag in Movie Park Germany. Daarnaast heeft Alternate geldprijzen beschikbaar gesteld die deze teams mogen doneren aan een goed doel naar keuze: ¤1.000 voor de eerste plaats, ¤500 voor de te tweede plaats en ¤250 voor de derde plaats.

â'Op het NK Router Rennen van vorig jaar had je alles zelf in de hand als deelnemer. Maar dit keer waren er vier goede vrienden, vriendinnen of collega's nodig om mee te doen. De winnaar is er in geslaagd als beste samen te werken. Het is dus ook écht het team dat heeft gewonnen', zegt Bas Wanrooij, marketing manager van Alternate. 'Dit team heeft natuurlijk eeuwige roem verworven en een prachtige beker, maar belangrijker nog is dat zij voor Global Start een donatie van ¤ 1000 hebben verdiend. De doonatie van ¤ 500 heeft team 2 bestemd voor Dance4Life enn ook de donatie voor de 3e plaats, team 3, gaat naar Dance4Life.'


Het spannende evenement werd ook dit jaar gepresenteerd door de beeldschone Gigi Ravelli, bekend van onder meer GTST en Dancing with the Stars, en Ed Aldus van RTV Rijnmond.

Over Alternate
ALTERNATE is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware, software en entertainment. De oorsprong van het bedrijf ligt in Duitsland, waar in 1992 begonnen werd met de verkoop van hardware per postorder. Sinds september 1998 is Alternate in Nederland actief vanuit Ridderkerk. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën opereert zij als e-logistics aanbieder via internet uitermate succesvol en heeft zij een duidelijke stempel op de markt gedrukt. Met een eigen showroom, technische dienst en helpdesk biedt ALTERNATE Nederland een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar waar te maken waar ALTERNATE voor staat. Voor meer informatie: www.alternate.nl of www.routerrennen.nl

Over Sitecom
Sitecom behoort tot EMEA's meest toonaangevende en snelst groeiende merken op het gebied van Home Networking en connectivity oplossingen. Sitecom doet geen concessies op het gebied van kwaliteit, prestaties of design en onderscheidt zich in gebruiksgemak. Eenvoud is waar het om draait bij Sitecom. Als merk heeft Sitecom een duidelijke missie: het converteren van technische producten naar oplossingen waarmee gebruikers moeiteloos en direct aan de slag kunnen. Het bedrijf is opgericht in 1998 en het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Nederland). Met 65 medewerkers en zes kantoren in verschillende landen bedient Sitecom 18 landen in EMEA. Sitecom biedt 200 innovatieve producten, netwerkoplossingen en computeraccessoires voor thuis en klein zakelijk gebruik. Voor meer informatie over Sitecom: www.sitecom.com.