NOVA

28-08-2010

Cees Veerman: "Stop formatie met PVV"
Oud-CDA-minster Cees Veerman heeft vandaag, samen met ongeveer zestig partijprominenten, de CDA-fractie opgeroepen om de stekker uit de formatie-onderhandelingen met VVD en PVV te trekken. In de oproep waarschuwt Veerman voor de gevolgen voor Nederland in de internationale politiek, wanneer de coalitie VVD-CDA met gedoogsteun van de PVV doorgang vindt. Ook wordt een afsplitsing binnen de partij voorspeld. Twan Huys spreekt met Cees Veerman.

Bekijk alvast het interview met Veerman op de website!

Topcrimineel Dino S. opgepakt
De meest gezochte crimineel van Nederland is gisteren in Amsterdam opgepakt. De voormalige rechterhand van Willem Holleeder zou onder meer opdracht hebben gegeven voor liquidaties. Misdaadverslaggever Gert Janssen licht vanavond de ontwikkelingen toe. De advocaat van S., Bénédicte Ficq, zit in de studio.

Presentatie: Twan Huys

Vanaf 6 september: NIEUWSUUR
Nog één week en dan gaat NOVA over in Nieuwsuur. In Nieuwsuur vormen nieuws, sport en achtergronden, zonder onderbreking door reclame of promo's, één geheel. Niet alleen de studio, maar ook het uiterlijk van deze nieuwsbrief zal dan veranderen. Lees hier meer over Nieuwsuur...

(Onderwerpen onder voorbehoud)