Ingezonden persbericht


Lieshout, 31 maart 2010


---

Guus Meeuwis opnieuw op popfestival Bavaria Open Air

Volkszanger publiekstrekker in zijn geboortedorp op zondag 29 augustus

Voormalig Lieshoutenaar Guus Meeuwis is een van de publiekstrekkers op de tweede festivaldag van Bavaria Open Air. Na het succesvolle optreden vorig jaar op de zaterdag zal Guus nu met zijn band op de zondag spelen. De organisatie van het festival, dat op zaterdag 28 en zondag 29 augustus gehouden wordt, heeft met deze toevoeging het programma nagenoeg rond. Bavaria Open Air vindt plaats op het terrein van bierbrouwer Bavaria in Lieshout, het geboortedorp van Guus Meeuwis, die afgelopen weekend voor de vierde keer vader werd.

Op zaterdag 28 augustus treden K's Choice, Ed Kowalczyk (ex-Live), VanVelzen, The Scene, Miss Montreal, Golden Earring en Rowwen Hèze op. Op zondag 29 augustus staan naast Guus Meeuwis verder Gerard van Maasakkers, JURK!, Clouseau, BZB en de Loco Loco Discoshow op het programma. Het festival wordt beide dagen gepresenteerd door Frank Lammers. 's Zaterdags wordt het festival geopend door de winnaar van de regionale bandwedstrijd the Battle of PUL, op zondag door de lokale act Petazzie.

Inmiddels is de Jumbo-actie waarmee met korting kaarten gekocht kunnen worden ten einde. Mensen die in maart drie kleine kratjes Bavaria hebben aangeschaft in maart om een kortingvoucher te bemachtigen kunnen de kassabon nog opsturen naar Bavaria tot 31 mei en zo met korting tickets bestellen voor de zaterdag, de zondag en/of combi-tickets voor respectievelijk ¤ 30,-, ¤ 25,- en ¤ 50,-. ; Aankoopbonnen van april worden niet in behandeling genomen. Binnen drie weken ontvangt men per mail een actiecode en een link naar de actiepagina waar de actiecode ingevuld kan worden.

Op donderdag 1 april start de reguliere voorverkoop, dan kosten de kaarten ¤ 45,- (zaterdag), ¤ 35,- (zondag) en ¤ ¤ 70,- (combi). Op de festivalwebsite www.bavariaopenair.nl is meer informatie over de ticketverkoop te vinden.


---