Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mystery Land voegt 2MANYDJ's LIVE en RED BULL MUSIC ACADEMY FESTIVAL STAGE toe aan de line-up!

Mystery Land, het meest veelzijdige elektronische festival van Nederland, maakt zijn op een na laatste namen en podia bekend. Sommige van jullie hebben het uiteraard al gelezen via de Tweets van de heren zelf maar dan nu ook de officiële bevestiging vanuit Mystery Land! 2MANYDJ'S LIVE komen de Open Air stage versterken! Zij doen dit middels hun overdonderende, ijzersterke live show waarbij zij live audio en beeld mixen met schitterende animaties en geprojecteerde albumhoezen, uiteraard ondersteund door hun energieke mixen en mash ups; hetgeen waar zij bekend om staan. Nog nooit eerder stond het vooruitstrevende Belgisch duo op Mystery Land.

Een ander bijzonder unicum voor het festival is de exclusieve samenwerking met Red Bull om muzikaal talent een podium te geven. Voorgaande jaren al bewees Mystery Land een kweekvijver te zijn voor opkomend dance talent maar het is dit jaar voor het eerst dat het zo professioneel aangepakt wordt. Met trots presenteert Mystery Land de Red Bull Music Academy Festival Stage. De Red Bull Music Academy is een platform voor talentvolle artiesten die onze muzikale toekomst vormgeven en gerespecteerde pioniers ofwel legendes die met een fris perspectief ons muzikaal komen verrassen. Het rondreizend platform streek eerder neer in onder meer Berlijn, Kaapstad, Seattle en Sao Paolo met onder andere podia op Sonar en het Detroit Electronic Music Festival. Dit jaar is het de eer aan Mystery Land om de vooraf geselecteerde talenten en grootmeesters hun kunsten te laten vertonen aan het grotere publiek.

Het podium is de finishing touch voor Mystery Land in het bewerkstelligen van een 'festival binnen een festival'. Het RED BULL MUSIC ACADEMY eiland is gesitueerd op de eilanden tussen de techno/house area's zoals Speedy J's ELECTRIC DELUXE PRESENTS en het internationaal vermaarde label CADENZA. Zo ook zal Nachtlab; een broedplaats waar creatieve nachtvlinders rustig kunnen groeien en zich kunnen ontpoppen tot de voorlopers van het nachtleven, hier acte de presence geven! Op dit eiland gaan onder andere GZG en BAR27 LOVES LINKE SOEP met hun podia de boel flink op stelten zetten. Het imposante RED BULL MUSIC ACADEMY STAGE is een absolute must see voor echte muziekliefhebbers. Met de talenten Salgado & Fader, 360 (Nuno dos Santos & Patrice Baumel), Space Dimension Controller, Azari & III, Melon, Kerri Chandler, Dimitri en Derrick May is dit een belofte die zonder meer waargemaakt zal worden.

Houd www.mysteryland.nl in de gaten voor meer informatie.

Mystery Land vindt plaats op zaterdag 28 augustus op de voormalige Floriade in Haarlemmermeer en is inmiddels uitverkocht.

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

Mystery Land
www.mysteryland.nl
28 augustus 2010
Haarlemmermeer

//////EINDE PERSBERICHT//////




Ingezonden persbericht