Artis

zaterdag 28 augustus 2010
9:00 -
ZOOmeravond

Het is vanavond weer de laatste ZOOmeravond. Er is tot na zonsondergang van alles te zien en te horen. Speciale gast vanavond is Ageeth de Haan met sfeervolle, grappige liedjes waarmee ze verhalen vertelt. Na zonsondergang zijn nachtvlinders te bewonderen. In verband hiermee is Artis geopend tot 22.00 uur. Kom tussen de dieren picknicken, muziek en poëzie luisteren en luieren.

Er is veel te zien en te beleven tijdens een ZOOmeravond. Voor de kinderen zijn allerlei creatieve activiteiten. En natuurlijk optredens van bekende artiesten en jong talent.

programma vanavond

* speciale gast Ageeth de Haan met sfeervolle liedjes uit haar theaterprogramma

* kinderprogramma met yogales van Carine Goedkoop
* singer-songwriter Steye

* het Conservatorium van Amsterdam presenteert Sarah Jeffery
* dichter Erik Bindervoet draagt zijn werk voor
* het Planetarium draait op verzoek

* met de rondleiders de nacht in

* na zonsondergang zijn er nachtvlinders te bewonderen.

dierverzorger vertelt
Iedere ZOOmeravond vertellen de dierverzorgers bijzondere verhalen over de dieren in Artis. Verhalen die grappig zijn, ontroeren en vol zitten met anekdotes. Een fluisteraar informeert u over de verschillende plekken waar de dierverzorgers acte de présence zullen geven.

gezellige picknick
U kunt elke ZOOmeravond in Artis een picknickmand bestellen gevuld met de lekkerste producten. Zoek een plekje ergens in het gras en geniet van een lekker wijntje, een kaasje en versgebakken stokbrood.