Ingezonden persbericht


D e o f f i c i ë l e opening van DE STAAT!

Strandpaviljoen DE STAAT is dit jaar helemaal nieuw op het Zuiderstrand en zal dit laten weten! Strak en creatief ingericht is hier te genieten van een heerlijke biologische menukaart. Naast de uitstekende verse koffie scoort ook de serieuze wijnkaart goed bij de bezoekers. DE STAAT is naar eigen zeggen "af" en wil dit vol enthousiasme presenteren tijdens de officiële opening die gepland staat op 28 augustus 2010. Genodigden en de pers zijn van harte welkom om van 20.00 tot 22.00 de opening in te luiden. Vanaf 22.00 is iedereen welkom en vindt het muzikale spektakel plaats met zowel nationale als internationale DJ's. In de nu al beruchte zwarte feesttent van DE STAAT worden muzikale kunsten vertoond door diverse bekende DJ's, waaronder Melvin Julius, Benny Rodrigues en Remy. Bovendien komt er een zeer speciale DJ uit Detroit over, om de avond onvergetelijk te maken. Naast de headliners draaien op het voorterras bekende (BHers) en nog-niet bekende Hagenezen hun favoriete platen. Sh owmanschap en uitbundigheid zijn hier troef! Genoeg redenen om op zaterdag 28 augustus DE STAAT te bezoeken!

Line-up info:

Verkoop informatie:

Hoofdpodium: Melvin Julius Benny Rodrigues Superster Surprise DJ (uit Detroit ) Remy BH-speeltuin: DJ's Paulus P, Jacob de Juwelier, Hessler, Pussy Mao en Fred Gilette (Señor Pêche), Frank Sumatra vs Ruige Romke, Tobias "Slick" Hartman, Erwin Unger vs The Future, Do&Nicky (Headz for hair) en Bram H.

Voorverkoop 10,Deurverkoop 13,50 Voorverkoop adressen: Concrete / Schoolstraat 26 Puurr / Prinsenstraat 4 Kaarten ook verkrijgbaar via www.destaat.info Strandpaviljoen DE STAAT:

Zuiderstrand 4 Strandslag 10 Google Maps /TomTom: Baden Powellweg Volg de borden met "Strandslag 10" Informatie: