Gemeente Boarnsterhim


28 augustus: campagne brandweerpersoneel Grou

Brandweer Boarnsterhim zoekt enthousiaste vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar jou (V/M)!
Dit is de titel van de wervingscampagne voor de vrijwillige Brandweer van Boarnsterhim.

Op zaterdag 28 augustus 2010 staat de brandweer met brandweermaterieel en informatie in Grou. De brandweermensen staan met de Brandweerwagen vanaf 10.00 uur op de parkeerplaats van de super de Boer en Mitra in Grou en in de loop van de dag staan zij ook op het pleintje bij de Rabobank in Grou tot ongeveer 16.00 uur.
De brandweermensen willen graag in gesprek gaan met potentiële kandidaten die voelen voor een functie bij de vrijwillige brandweer.

Brandweer Boarnsterhim is op zoek naar gemotiveerde mensen die naast hun dagelijkse taken vrijwillige brandweer willen zijn. Voor vrijwilligers betekent werken voor de brandweer âmeer dan blussen alleenâ. Het korps biedt veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling, zoals uiteenlopende interne opleidingen. Bovendien ontvangen vrijwilligers een maandelijkse vergoeding.
De brandweer Boarnsterhim biedt hulp bij brand, stormschade en wateroverlast, maar ook bij ernstige verkeersongelukken en ongevallen met gevaarlijke stoffen. Dit wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Allemaal gemotiveerde mannen en vrouwen met verschillende (culturele) achtergronden. Bij de brandweer van Boarnsterhim is altijd plek voor flexibele, sociale mensen met pit.