DeLaMar Theater na vijf jaar weer op de Uitmarkt

26/08/2010 09:28

DeLaMar

Het culturele seizoen gaat tijdens de Uitmarkt van start en het DeLaMar Theater is er weer bij! Het DeLaMar Theater staat op zaterdag 28 augustus van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag 29 augustus van 13.00 tot 17.00 uur op de informatiemarkt met de 'DeLaMar Experience Box'. Deze is te vinden op de Leidsebrug, om de hoek bij het gloednieuwe theater in aanbouw in de Marnixstraat in Amsterdam.

Tijdens de informatiemarkt op de Uitmarkt geeft het DeLaMar Theater iedereen de gelegenheid om het DeLaMar Theater alvast te beleven en ontvangt elke bezoeker de allereerste seizoensbrochure.

Wat is er te doen bij de stand van het DeLaMar Theater:


-Ontvang de seizoensbrochure 2010 - 2011


-Beleef DeLaMar 'Experience': een voorproefje van het nieuwe theater


-Ga op de foto met de vele gezichten van het DeLaMar Theater

Tijdens de Uitmarkt wordt ook de allereerste live uitzending vanuit het theater in aanbouw uitgezonden. Het DeLaMar Theater is te zien tijdens de Kunststof Uitmarkt Special die wordt uitgezonden op zondag 29 augustus, 18.25 uur, NED 2. Joop en Janine van den Ende zijn hierin te gast.

Het DeLaMar Theater biedt vanaf november 2010 een breed publiek een gevarieerd programma van toneel, cabaret, musical, familietheater en diverse internationale voorstellingen. In totaal staan er komend theaterseizoen in het theater 543 verschillende voorstellingen van meer dan 50 verschillende producenten. Het DeLaMar Theater is het nieuwste theater in hartje Amsterdam en beleeft zijn feestelijke opening op 28 november 2010.

De programmering van het DeLaMar Theater richt zich vooral op kwalitatief hoogwaardig theater in de traditie van het voormalige Nieuwe de la Mar Theater, dat in 2005 zijn deuren sloot. DeLaMar bouwt daarmee voort op een lange traditie van cultureel ondernemerschap. Die traditie stamt uit 1947, het jaar waarin dit particuliere theater werd opgericht door de echtgenoot van actrice Fien de la Mar. Het DeLaMar Theater krijgt twee zalen met in totaal ruim 1500 stoelen. Kaartverkoop is mogelijk via www.delamar.nl en 0900 - DeLaMar / 0900 - 33 52 627 (35cpm).

Het DeLaMar Theater is een initiatief van de VandenEnde Foundation, het cultuurfonds van Joop en Janine van den Ende.





http://www.delamar.nl