Audax AvantGarde opent Stylingstore

Donderdag 26 Augustus, 2010

Van 28 augustus tot 26 september heeft AvantGarde haar eigen Stylingstore. De winkel in het stijlvolle Musiskwartier in Arnhem, ademt een maandlang AvantGarde. Dat wil zeggen pure fashion van Nederlandse makelij. Zo heeft fashion illustrator Piet Paris een overzichtstentoonstelling met onder meer illustraties die hij voor AvantGarde heeft gemaakt, zijn er modeshows van Michael Barnaart van Bergen en Sepher Magshoudi, exposities van Janice en Said Marouf, en van aanstormend fashion design talent: Eunbi Kim en Kirsten Enkelmann. Verder kunnen bezoekers aan AvantGardeâs Stylingstore terecht voor styling- en interieuradvies. Plus er kan deelgenomen worden aan verschillende workshops waaronder de workshop modeontwerpen onder leiding van Tessa Koops - jassenontwerpster onder de naam Daite - en Dimitri Krul. Jeroen van de Mast zal verscheidene dagen aanwezig zijn om potentiële fashionmodels te scouten. Kortom, in AvantGardeâs Stylingstore wordt fashion beleefd en bedreven. De activiteiten vinden op verschillende zaterdagen, koopzondagen en -avonden plaats. Voor het meest recente activiteitenschema: www.avantgarde.nl of www.musiskwartier.nl

AvantGarde is een autoriteit op het gebied van fashion. Haar Nederlandse signatuur is haar USP. Het fashionmagazine is elke editie 200 paginaâs en brengt naast de vaste pijlers mode en beauty, op fashionable wijze interviews, kidsmode, interieur en culinair.

AvantGarde is een uitgave van Audax Publishing onder andere ook uitgever van: HP/De Tijd, Glossy, Girlz!, Stars, Royalty, Diva, Weekend, Vriendin, PRiMO en Aktueel MAN. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax dat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.