Ingezonden persbericht


DUTCH POLO MASTERS 2010 Internationale allure tijdens Dutch Polo Masters

Vreeland, augustus 2010 - Zondag 29 augustus vindt de vierde editie plaats van de DUTCH POLO MASTERS op Polo Club Vreeland. De DUTCH POLO MASTERS zijn meer dan een sociaal en sportief hoogtepunt van het Nederlands poloseizoen. De organisatie wil met dit evenement de bekendheid van polo verder vergroten en de sport aantrekkelijk maken voor een groter publiek. Na drie succesvolle evenementen in de jaren ervoor heeft de organisatie dit toernooi internationaal op de kaart weten te zetten. Het open karakter van DUTCH POLO MASTERS, de mondiale sfeer, entertainment naast het veld en de lekkere tunes van de DJ, zijn een prima combinatie voor een mooi en sportief evenement..

POLO OP HOOG NIVEAU
Ook dit jaar kan men genieten van de dynamische sport en het nodige entertainment met sterspelers van diverse nationaliteiten. De DUTCH POLO MASTERS laten het publiek polo zien en beleven op een hoog niveau. Met 6 internationale teams, 24 spelers en meer dan 120 paarden is de DUTCH POLO MASTERS een evenement om niet te missen. De paarden racen met een snelheid van 60 km per uur over het veld en de bal bereikt soms snelheden van 200 km per uur. Dit polo event is een handicap 8 toernooi, dat wil zeggen pro's en ervaren spelers.

NEDERLANDS TEAM
Spectaculair op zondag 29 augustus is ook de deelname van het Nederlandse nationale team. Zij maken zich tijdens DUTCH POLO MASTERS 2010 op voor het EK in Wenen dat begin september plaatsvindt.

ARGENTIJNSE ALLURE
De DUTCH POLO MASTERS zijn in het leven geroepen door Martijn van Scherpenzeel en Pascal Zantman. Zij vonden dat de sport een té elitair imago had en wilden daarom een event neerzetten dat voor iedereen toegankelijk zou zijn. "Oude polotradities zoals treading in (het aanstampen van graspollen) worden bij dit evenement gecombineerd met lekker beats, shopping en champagne, wat een prima combinatie is" aldus Martijn van Scherpenzeel. De DUTCH POLO MASTERS zijn een unieke kans om het spel, maar ook de spelers en het intrigerende polowereldje te leren kennen. DUTCH POLO MASTERS 2010 | Polo Club Vreeland | Bergseweg 28 | 3633 AK Vreeland Zondag 29 augustus van 12.00 uur tot 19.00 uur Voor meer informatie en ticketreservering: www.dutchpolomasters.com

LET THE GAMES BEGIN!