Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Dutch Strongmen Cup 2010 centraal op Sportmanifestatie Feijenoord

Na de succesvolle Sportmanifestatie in de Afrikaanderwijk in 2009 is het dit jaar de beurt aan Vreewijk. De Valkeniersweide staat op zondag 29 augustus 2010 van 13.00 - 18.00 uur volledig in het teken van sport.

Iedereen kan op de verenigingsmarkt kennismaken met verschillende sportclubs uit de omgeving. Bezoekers worden getrakteerd op workshops en demonstraties om te ervaren wat de verenigingen te bieden hebben. Hier een greep uit de clubs die zich presenteren: Rotterdam Atletiek, SV Atomium '61, Hockeyclub Feijenoord, Volleybalvereniging Feijenoord, Radj Tang Soo Do (zelfverdediging), Honk- en Softbalvereniging Sparta-Feyenoord, Zwem- en poloclub "Charlois", Scoutinggroep "The Rangers", Soccershowdown (voetbal) en Dizzy Discs (discgolf). Ook is er voor jong en oud veel te beleven: van klimwand, stormbaan, springkussen, rodeostier tot base jump, of kijken naar demonstraties en optredens van Drumtastic en Soccershowdown.

Sterkste man
Om de sportmanifestatie extra sportief te maken strijden de sterkste mannen van Nederland om de titel Sterkste Man in de Dutch Strongmen Cup 2010. Ook bezoekers kunnen zich van hun sterkste kant laten zien.

(foto Kippa)