Opening Harbour Club The Lighthouse IJburg


Uniek project zet de haven van IJburg op de kaart

AMSTERDAM, 20100824 -- Zondag 29 augustus opent Harbour Club "The Lighthouse" officieel haar deuren. De opening wordt verzorgd door de directeur van Projectbureau IJburg, de heer Igor Roovers. Menno Hoekstra, directeur van zeilrederij "De Muider Compagnie", is initiatiefnemer van dit unieke project waarin diverse watersportgerelateerde ondernemers samenwerken.

The Lighthouse is een modern vormgegeven Restaurant / Grand Café met een uitstekende keuken. In de grote zaal bevindt zich een podium voor live muziek en performances. De vide is voorzien van een mooie vergaderruimte met uitzicht over de haven en het Markermeer. Naast de terrassen liggen de steigers met daar afgemeerd de platbodemschepen van De Muider Compagnie en de moderne racejachten van Sailing Business Events. Met de realisatie van dit project is een prachtige evenementenlocatie gecreëerd die de haven van IJburg op de kaart zet!

The Lighthouse richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt. Zo is een vergaderarrangement verzorgd door de Tafel van IJburg, prima te combineren met een zeiltocht naar Pampus met afsluitend diner in The Lighthouse. Voor particulieren brengt The Lighthouse op donderdagavond een muziekprogramma in combinatie met een aangepast diner. Op zondagmiddag worden arrangementen geboden speciaal voor families met kinderen.

Openingsprogramma 29 augustus:
14:00 uur: ontvangst en rondleiding, inclusief de steigers en de schepen.
15:00 uur: officiële opening door de heer Roovers van Projectbureau IJburg
15:30 uur: muziek en borrel met heerlijke hapjes uit eigen keuken.
17:00 uur: einde.

Amsterdam, 24 augustus 2010