Sportclub Varsseveld pakt groots uit a.s. zondag


VARSSEVELD, 20100826 -- A.s. zondag 29 augustus om 16.00 uur zal er een bijzondere presentatie plaatsvinden op Sportpark Oberink. Alle spelende leden van de de club, zowel jeugd als ook de senioren worden n.l. verrast met nieuwe trainingspakken.

Dit fantastische gebaar wordt mogelijk gemaakt door een paar particuliere sponsoren binnen onze club met een groot verenigingshart. Een wens van deze gulle gevers die uiteraard a.s. zondag aanwezig zullen zijn, is dat er op bredere basis van dit gebaar binnen onze gemeenschap geprofiteerd wordt.
Om die reden heeft de sponsorcommissie een sponsorloop georganiseerd op die middag voor alle jeugdleden. De opbrengst van dit sportieve evenement gaat naar verpleeghuis Den Es en De Bettekamp t.b.v. een groot LCD scherm in de gemeenschappelijke ruimte.
Na de sponsorloop wordt er een poging gedaan om vanuit een grote kraan iedereen gelijktijdig op de foto vast te leggen, en daarmee een plaats te verkrijgen in het Guinness Book of Records. Dit evenement verdient natuurlijk veel belangstelling en iedereen is dan ook van harte welkom op het sportpark.





Ingezonden persbericht