NCRV

Volgspot

Het mooiste van het Metropole Orkest in Volgspot

Zondag 29 augustus 2010
23.00 uur, Radio 2

Zondag in Volgspot de laatste uit een reeks van vijf concerten waarin het Metropole Orkest de hoofdrol vervult. De hele maand augustus zendt Volgspot tussen middernacht en 01.00 uur de mooiste opnames uit van dit grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld. Met een keur aan Nederlandse artiesten, zondag onder anderen met Karin Bloemen, Acda & de Munnik en Brigitte Kaandorp.

Afgelopen seizoen hebben talrijke theatermakers live opgetreden in het Mediacafé van Volgspot. Tot middernacht passeren de allermooiste opnames nog eenmaal de revue. Deze week opnames van onder andere HermanHerman, 3J's, Marcel de Groot en Bas Marée & Johan Hoogeboom. In de studio is Thomas Spijkerman te gast. Hij is een van de zeven kleinkunsttalenten die afgelopen seizoen ook live speelden in Volgspot.

Volgende week, zondag 5 september, dooft de Volgspot op Radio 2. 28 jaar op theaterradio 2 wordt feestelijk afgesloten vanuit het Mediacafé in Hilversum met medewerking van onder anderen Mike Boddé & Hadewych Minis, Marcel de Groot en Thijs Maas.