Gemeente Voorschoten

culturele activiteiten 2010 2011

Start buitenschoolse sport en culturele activiteiten 2010/2011

Voorschotense kinderen van 7 tot en met 14 jaar kunnen binnenkort weer meedoen aan de cursussen van de buitenschoolse sport en culturele activiteiten. Ook kinderen in die leeftijdsgroep uit omliggende gemeenten die in Voorschoten op school zitten, kunnen meedoen.

Het hele schooljaar door kennismaken met diverse takken van sport en culturele activiteiten en daarna kiezen met welke activiteit uw kind eventueel doorgaat. Aantrekkelijker kan het haast niet. De aanschaf van dure sportmaterialen is niet nodig. U betaalt alleen voor de cursus van minimaal drie tot maximaal vijftien lessen.

Programmaboekje
De leerlingen van de scholen in Voorschoten hebben inmiddels het programmaboekje gekregen waarin alle cursussen staan voor het seizoen 2010/2011. Dit jaar zijn er maar liefst 29 verschillende cursussen van de buitenschoolse sport en culturele activiteiten. Het programmaboekje kan ook bij de receptie van het gemeentehuis worden afgehaald. In het programmaboekje zit een formulier waarmee u uw kind voor de cursussen kunt opgeven. Inschrijven kan ook via de website http://buitenschoolsesport.voorschoten.nl.

Cursussen
Binnenkort starten de volgende cursussen:

* Handbal - Start: woensdag 08 september
* Boogschieten - Start: maandag 13 september
* Skaten - Start: maandag 13 september

* Skateboarden - Start: maandag 13 september
* Snorkelen - Start: woensdag 15 september
* Golf - Start: donderdag 16 september

* Schaken - Start: vrijdag 17 september

* Cimbaal - Start: vrijdag 17 september

* Zumba - Start: vrijdag 17 september