Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 26-08-1010

OUT OF THE BLUE VANAF 30 AUGUSTUS EEN WEEK LANG BIJ DE AVRO IN DE WEEK VAN TV LAB

Populairste filmpjes uit de blauwe kubus verschijnen op televisie

Met ingang van 30 augustus zal de AVRO haar debuut maken met het televisieprogramma Out of The Blue. Een week lang verschijnen de populairste filmpjes die van 13 tot en met 16 augustus werden opgenomen in de blauwe kubus op de Neude in Utrecht.

In ongeveer drie minuten kon de bezoeker zijn verhaal kwijt in de kubus. Theater, muziek, fashion, design... alles was mogelijk! De livestream was direct terug te zien op internet en via twitter konden er vragen worden gesteld aan de mensen in de kubus. Vijf afleveringen vult de AVRO met ludieke verhalen, acties en creaties van mensen van de straat, talent op een openbaar podium, toegankelijk voor iedereen.

Een meisje laat een neuspiercing zetten en het publiek kan het tafereel aanschouwen aan de hand van de schermen aan de buitenkant van de kubus. Een man zingt de sterren van de hemel met een prachtig operanummer, is dit Holland's nieuwe Paul Potts? Maar ook twee gothics die de wereld willen overtuigen dat ze echt niet eng zijn. Dus maak gewoon eens "out of the blue" met hen een babbeltje! Een Marokkaanse vrouw laat een boodschap achter voor haar man in de gevangenis en een man barst in tranen uit omdat zijn vrouw hem bedrogen heeft met zijn beste vriend...

De Week van TVlab is een themaweek op Nederland 3 waarin programmamakers de kans krijgen vernieuwende programma's en ideeën aan het Nederlandse publiek te tonen.

Out of the Blue, ma. 30 aug. en di. 31 aug. om 20.10 uur en wo. 1 sept. t/m vr. 3 sept. om 20.00 uur op Nederland 3.