Nederlands bedrijf neemt ex-hoofdkantoor Richard Branson over

30/08/2010 07:35

Senso Vloeren

Senso, een Nederlandse onderneming in gietvloeren, neemt per 1 september het voormalige hoofdkantoor van de Virgin Group in London over. Het is Senso's vijfde vestiging in totaal en haar eerste in het Verenigd Koninkrijk. Senso vormt hiermee in Portobello Dock samen met Moooi en Tom Dixon een nieuw designcluster.

Het gebouw is een groot Victoriaans pand uit 1880, waarin klanten in zeven stijlkamers ondergedompeld worden in de wereld van Senso gietvloeren. Donderdag 16 september, tijdens de London Design Week, is de officiële opening.

De opening van het kantoor volgt op de snelle groei van de onderneming in Nederland en België. Met een groei van rond 900% in drie jaar werd Senso in 2009 door KPMG en het Financieele Dagblad uitgeroepen tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Naast showrooms in Amsterdam en Utrecht opende het ook al nieuwe vestigingen in Den Haag en Antwerpen.

Senso, opgericht door twee broers, verwierf bekendheid door als eerste onderneming gietvloeren voor de particuliere sector te ontwikkelen. Inmiddels is de onderneming ook leverancier voor de Rijksgebouwendienst, Hugo Boss, Prada, Nike, Sony, Gensler en voor vele bekende Nederlanders.





http://www.sensovloeren.nl