Ingezonden persbericht---


Dutch Polo Masters 2010
Vreeland, augustus 2010 - Gisteren, op zondag 29 augustus, vond de vierde editie plaats van de DUTCH POLO MASTERS op Polo Club Vreeland. Na drie succesvolle evenementen in de jaren ervoor heeft de organisatie dit toernooi internationaal op de kaart weten te zetten. Wegens de barre weersomstandigheden mocht deze vierde editie in tegenstelling tot voorgaande jaren slechts bestaan uit een demonstratiewedstrijd waarin het publiek inzicht in de sport kreeg. Doordat de paarden met een snelheid van 60 km per uur over het veld racen en de bal soms snelheden van 200 km per uur bereikt was het te gevaarlijk om met het natte gras de wedstrijden door te laten gaan. Toch bleek het open karakter van DUTCH POLO MASTERS, de entertainment naast het veld en de lekkere tunes van de DJ, reden genoeg voor het publiek om te genieten van een mooie, maar iet wat regenachtige dag op Polo Club Vreeland.

ARGENTIJNSE ALLURE
De DUTCH POLO MASTERS zijn een sportief hoogtepunt van het Nederlands poloseizoen, waarmee organisatie de bekendheid van polo verder wil vergroten en de sport aantrekkelijk wil maken voor een groter publiek.

Ondanks de regen werd er een demonstratie wedstrijd gespeeld

De DUTCH POLO MASTERS zijn in het leven geroepen door Martijn van Scherpenzeel en Pascal Zantman. Zij vonden dat de sport een té elitair imago had en wilden daarom een event neerzetten dat voor iedereen toegankelijk zou zijn. "Oude polotradities zoals treading in (het aanstampen van graspollen) worden bij dit evenement gecombineerd met lekker beats, shopping en champagne, wat een goede combinatie is" aldus Martijn van Scherpenzeel. De DUTCH POLO MASTERS zijn een unieke kans om het spel, maar ook de spelers en het intrigerende polowereldje van dichtbij te leren kennen.

DUTCH POLO MASTERS 2010 | Polo Club Vreeland | Bergseweg 28 | 3633 AK Vreeland Oude polotradities treading (het aanstampen van graspollen)

Voor meer informatie: www.dutchpolomasters.com

LET THE GAMES BEGIN!