Politiebond ACP

30 augustus 2010

Politieonderzoek EenVandaag bijna afgerond

Het onderzoek onder politiemensen van actualiteitenprogramma EenVandaag gaat vrijdagochtend sluiten. De tot dan ingevulde enquêtes zullen in het onderzoeksresultaat worden verwerkt. De redactie van het actualiteitenprogramma wil met de uitkomsten van het onderzoek, dat in samenwerking wordt gedaan met de politiebonden, de werkomstandigheden bij de politie belichten.
Het onderzoek van actualiteitenprogramma EenVandaag is nog enkele dagen in te vullen.

Het onderzoek van actualiteitenprogramma EenVandaag is nog enkele dagen in te vullen.

Zo worden er bekende knelpunten binnen de politiesector, zoals capaciteitstekort, bureaucratie, ICT-problemen en geweld tegen de politie, voor een breed publiek zichtbaar door gemaakt. Daarnaast krijgt in het onderzoek ook vooral het persoonlijke aspect aandacht. Hoe beleven collega's de problemen binnen de sector? Welk effect heeft dit op het werkplezier? En waar liggen volgens collega's de oplossingen? Kortom, wat speelt er op de werkvloer.

E-mail sturen
Meedoen aan de enquête van actualiteitenprogramma EenVandaag kan door een e-mail te sturen met uw naam en lidmaatschapsnummer naar eenvandaag@remove-this.acp.nl Je ontvangt van de ACP dan een mail terug met daarin een link naar de enquête. De uitkomsten van het onderzoek worden op 17 september bekendgemaakt in de uitzending van EenVandaag en op deze site.

Anoniem
Het onderzoek is anoniem. Bij enkele vragen bestaat er echter de mogelijkheid om een persoonlijke toelichting te geven. De keuze hiervoor is aan de deelnemer. De redactie van EenVandaag heeft toegezegd zeer zorgvuldig om te gaan met de gegevens van de deelnemers en deze niet voor andere doeleinden te gebruiken.
---