Signo introduceert de Revo AXiS


Digitale radio met kleuren touchscreen, multi-format ontvangst en iPod/iPhone connectiviteit

DEVENTER, 20100830 -- Signo Distribution, distributeur van opslag- en multimediaproducten, introduceert de Revo AXiS in Nederland. De AXiS is een `connected' digitale radio die geavanceerde multi-format radio-ontvangst combineert met iPod en iPhone docking, draadloos streamen van audio en toegang tot bekende online muziekdiensten, zoals Last.fm.

De AXiS
De AXiS kan alle reguliere standaarden voor digitale radio, zoals DAB, DAB+ en internetradio (meer dan 13.000 stations op heel de wereld) ontvangen. Daarnaast ontvangt de AXiS ook traditionele FM uitzendingen inclusief RDS en draadloos `gestreamde' muziek van de PC of de Apple Mac.

De compacte radio heeft een 3,5" TFT touchscreen in kleur en wordt bediend met behulp van icoontjes, die snelle en eenvoudige navigatie door de vele geavanceerde functies van de radio mogelijk maken. De AXiS heeft door de 8W klasse D versterker en de gepatenteerde NXT Balanced Radiator (BR) luidsprekertechnologie, een opvallend helder geluid en diepe bas. BR drive units combineren de prestaties van een NXT flat panel speaker met die van een conventionele luidspreker, waardoor een compacte unit ontstaat die hoge prestaties levert en overweg kan met een uitgebreid palet aan frequenties.

Alle generaties iPod en iPhone kunnen op de AXiS worden aangesloten en de radio is standaard uitgerust met stereo RCA, AUX-IN, 3,5 mm koptelefoon en iPod/iPhone video out connectoren.

AXiS geeft ook toegang tot de online muziekdienst Last.fm. Op basis van een voorkeursartiest of -genre stelt Last.fm een playlist samen uit zijn bibliotheek met meer dan vijf miljoen tracks - afgestemd op de gebruiker en nooit hetzelfde. Als alternatief kan ook een bestaand Last.fm profiel gebruikt worden. AXiS wordt geleverd met een gratis 31 dagen Last.fm proefabonnement.

AXiS is het resultaat van een lange en vruchtbare samenwerking tussen Revo Technologies en Frontier Silicon, de marktleider op het gebied van `connected' audio technologie. In de REVO AXiS bevindt zich dan ook een nieuwe Frontier Sillicon multistandaard Venice module.

Prijs en beschikbaarheid
De AXiS is vanaf 1 oktober beschikbaar, de adviesprijs bedraagt ¤ 249,- inclusief BTW.

Over Signo
Signo Distribution Holland B.V, is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo toonaangevend op het gebied van multimedia distributie. Merken die door Signo gevoerd worden, zijn naast Revo onder andere Data Robotics, DViCo TViX, Onnto en Woxter. Meer informatie: www.signodistri.eu .

Ingezonden persbericht