CDG Europe BV


Vizioncore zet naamsverandering in! 2-6-2010
Vizioncore heeft aangekondigd om in de komende maanden de overgang in te zetten van de merknaam Vizioncore naar de naam van haar moedermaatschappij Quest Software (NASDAQ: QSFT). De afronding hiervan zal een feit zijn op VMworld. Vanaf 30 augustus 2010 zal Vizioncore officieel onderdeel zijn van de Quest Software Server Virtualization Management groep.
De Server Virtualization Management producten zullen nog steeds enkel verkocht worden door het Vizioncore kanaal.

Vizioncore, vanaf eind augustus 2010 - Quest Software Server Virtualization Management groep, biedt de meest betaalbare en complete set aan oplossingen die de natuurlijke levenscyclus van virtuele machine management adresseren - Analyseren, converteren, beschermen, monitoren, optimaliseren, automatiseren.
Van SMB tot Fortune 1000 bedrijven gebruiken Vizioncore's oplossingen op maximale return on their investments te behalen uit hun investering in VMware's virtualisatie platform.

link

TD Azlan | CDG is dé innovatieve IT-distributeur met activiteiten in Nederland en Zweden. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van TD Azlan | CDG is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Aladdin, Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, Immidio, InstallFree, KACE, Platespin, RES Software, Vizioncore en VMware is TD Azlan | CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.