Vlaamse Overheid

Brusselsesteenweg (N4) in Overijse

Herstelling wegdek Brusselsesteenweg (N4) in Overijse

Vlaamse overheid

maandag 23 augustus 2010

De Brusselsesteenweg (N4) heeft erg te lijden gehad onder het vorstweer van de afgelopen winter. Omdat de tijdelijke herstellingen niet meer volstaan, zal het Agentschap Wegen en Verkeer tussen 30 augustus en 11 september het wegdek vernieuwen. De werkzaamheden worden tussen 20u00 en 06u00 uitgevoerd om het verkeer op de Brusselsesteenweg, een belangrijke verbindingsweg, zo weinig mogelijk te hinderen.

Planning
Volgens de huidige planning zal de aannemer starten tijdens de nacht van maandag 30 augustus op dinsdag 31 augustus en zal hij de laatste markeringen van het nieuwe wegdek aanbrengen tijdens de nacht van vrijdag 10 september op zaterdag 11 september.

De timing van de aannemer kan nog enigszins wijzigen. Vast staat dat de werkzaamheden ongeveer acht werknachten in beslag zullen nemen. De precieze start- en einddata kunnen nog veranderen.

Omleidingen
Het doorgaande verkeer zal 's nachts omgeleid worden via de N253 en de E411. De zijstraten van de Brusselsesteenweg zullen tijdens de werkzaamheden afgesloten worden. Het kruispunt van de Brusselsesteenweg en de Reebokweg blijft wel open voor het verkeer.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Deckx Algemene Ondernemingen, Goormansdijk 15, 2480 Dessel.