Succesvolle opening Avantgarde Stylingstore in Musiskwartier Arnhem


ARNHEM, 20100830 -- Afgelopen weekend stond Arnhem geheel in het teken van Fashion, Styling, Beauty en Lifestyle. Bezoekers van het sfeervolle winkelgebied Musiskwartier, in de historische binnenstad van Arnhem, waren in grote getalen naar de opening van de Avantgarde Stylingstore gekomen. Deze nieuwe bekende winkel hotspot staat de komende maand in het teken van feestelijke happenings voor jong en oud.

AvantGarde Stylingstore
De gehele maand september strijkt het gerenommeerde modeblad AvantGarde neer in het stijlvolle winkelgebied met een pop-up stylingstore. Een inspirerende verzamelplaats voor alles op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Bezoekers van het Musiskwartier kunnen kijken naar verschillende modeshows van onder anderen Michael Barnaart van Bergen en Said Mahrouf, beautyadvies inwinnen van de bekende kapper Tom Sebastiaan, kijken naar een tentoonstelling van illustrator Piet Paris en lopen er een visagist en stylist rond voor kleine make-overs. Wie droomt van een carrière als model kan op 11 en 25 september gescout worden door VanderMast Model Management.

Exclusieve workshops
Klapstuk van de AvantGarde stylingstore is de exclusieve workshop `mode ontwerpen' (van mood board tot ontwerp) onder bezielende leiding van designer Tessa Koops. Deze vindt plaats op zaterdag 4 en 18 september. Hiervoor zijn nog enkele plaatsten beschikbaar. Dus kan men zich snel inschrijven via info@musiskwartier.nl. Tevens kan het winkelend publiek op verschillende data een gratis workshop volgen van Project Catwalk sterren Janice en Nicolaas Gerritsen.

Goodiebag saturday & sunday
Voor iedereen die op zaterdag en koopzondag meer dan twee uur parkeert in de parkeergarage van het Musiskwartier, staat er een prachtige en rijkelijk gevulde goodiebag klaar. Natuurlijk geheel in het teken van de thema's mode, beauty en lifestyle.

Openingstijden
Alle evenementen en activiteiten zijn gratis toegankelijk voor het winkelend publiek. De stylingstore is geopend op donderdag, zaterdag en koopzondagen. Meer informatie over openingstijden, inschrijving voor de workshops en een detailoverzicht van de gehele agenda is te vinden op www.musiskwartier.nl. Voor de workshops geldt een maximaal aantal personen dus vol is vol.

Ingezonden persbericht