NOC*NSF


Arnhem, 20 Augustus 2010

Huldiging Nederlands Jeugd Olympisch Team Singapore 2010 en de presentatie van de Studie Top 10:

Nederland in de Top 10,

naar een winnend sportklimaat

Maandag 30 augustus wordt het Nederlands Jeugd Olympisch Team Singapore 2010 op Papendal gehuldigd in aanwezigheid van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje. Aansluitend reiken we het eerste exemplaar van de Studie 'Nederland in de Top 10, naar een winnend sportklimaat' uit en wordt de inhoud daarvan toegelicht.

Hierbij nodigen we u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze happening. Wij ontvangen u graag tussen 15.30 en uiterlijk 15.45 uur bij de receptie van Hotel- en Congrescentrum Papendal. Om 15.45 uur verplaatsen we ons gezamenlijk naar de locatie waar de huldiging van de jeugdige sporters en de aanbieding van het eerste exemplaar van de publicatie plaats zal vinden. Om 16.00 uur start daar de feestelijke bijeenkomst met het Nederlands Jeugd Olympisch Team. Voor broodjes wordt gezorgd; het totale programma duurt tot ongeveer 19.30 uur.

Aanmelden
Pers kan zich vóór vrijdag 27 augustus 2010 aanmelden via Geert.Slot@noc-nsf.nl. Laat hierbij even weten of u komt voor: o alleen het eerste deel van het programma: de huldiging van het Jeugd Olympisch Team en de uitreiking eerste exemplaar, of voor o het hele programma: zowel de huldiging van het Jeugd Olympisch Team en de uitreiking eerste exemplaar als de toelichting op de Studie 'Nederland in de top 10' Geef hierbij in geval van TV-ploegen ook aan uit hoeveel personen de ploeg bestaat en wat voor materiaal u meeneemt.

Graag tot ziens op maandag 30 augustus!


Noot voor redacties





NOC*NSF