BNN

PERSBERICHT - Hilversum, 23 augustus 2010
DE MADIWODOVRIJDAGSHOW TRAPT AF!

credits: BNN/VARA
PAUL, FILEMON EN ERBEN ELKE DOORDEWEEKSE AVOND OP 3

Daar is 'ie dan, dé late night show van Nederland: De Madiwodovrijdagshow. Paul de Leeuw ontvangt afwisselend met Filemon Wesselink en Erben Wennemars spraakmakende gasten in de studio waarmee de waan van de dag wordt besproken. Prikkelende reportages en beeldfragmenten volgen elkaar in hoog tempo op en bekende gasten en nieuw talent komen langs in de studio. Filemon en Erben leggen lijntjes met de kijker en twitteren erop los. Via madiwodo.nl kan iedereen de hele dag het nieuws 'ranken'. Iedere uitzending sluit af met een top vijf van het nieuws van de dag. De Madiwodovrijdagshow is vanaf maandag 30 augustus iedere werkdag van 22.00 tot 22.45 uur te zien bij BNN/VARA op 3.

In de eerste week van de Madiwodovrijdagshow komt Jan Smit vertellen over zijn zomer die bijna voorbij is en zijn vaderschap dat nog moet beginnen. Jörgen Raymann, Joris Linssen en Tijl Beckand vertellen over hun nieuwe projecten. De Engelse comedian Ben Elton, bekend van Little Britain, wipt even langs om een paar grappen uit zijn mouw te schudden. Hans van der Togt bespreekt de showbusiness-nieuwtjes van de week. En Ilse DeLange neemt de eerste vijf uitzendingen de hele muzikale omlijsting van de Madiwodovrijdagshow voor haar rekening.

Erben bekijkt iedere maandag de wereld van de topsport van binnenuit. Op de donderdag richt hij zich op nieuws dat hem persoonlijk is opgevallen. De eerste donderdag moet zwemster Inge de Bruin eraan geloven. Erben gaat haar proberen te overtuigen om nog één keer een gooi naar 't goud te doen. Filemon brengt altijd een actuele reportage mee naar de studio. In de eerste week heeft hij een unieke ontmoeting met de beruchte Damschreeuwer.