Gemeente Asten Herinrichting Tuinstraat

Informatieavond Herinrichting Tuinstraat

De gemeente Asten is volop bezig met de voorbereidingen voor de herinrichting van de Tuinstraat. Tijdens een inspraakavond in 2008 werden hiervoor al de conceptplannen gepresenteerd. Op basis van de inspraakreacties en in overleg met diverse betrokkenen, zijn de plannen definitief gemaakt.
Vanaf 6 september a.s. start Van Horssen Wegenbouw met de werkzaamheden waarbij de Tuinstraat gefaseerd wordt afgesloten.

Informatieavond
Om u een toelichting te geven op de plannen, vindt er op maandag 30 augustus 2010 een informatieavond plaats. Samen met aannemer Van Horssen Wegenbouw geven we een toelichting op de werkzaamheden en de planning, daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De informatieavond start om 19.30 uur bij Café Jan van Hoek, Markt 12 in Asten. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. Vanaf 3 september a.s. kunt u het verslag over de informatieavond terugvinden op www.asten.nl.

Omleidingsroute busdienst
In verband met de werkzaamheden, rijdt lijn 20 vanaf 30 augustus a.s. een alternatieve route via Emmastraat, Hoogstraat en Margrietstraat. De bushalte aan de Tuinstraat komt hierbij tijdelijk te vervallen. Direct omwonenden worden per brief nader geïnformeerd over de werkzaamheden.

Meer informatie?
Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met projectleider; de heer R. Mollen van de Gemeente Asten via tel. (0493) 671 212 of e-mail: r.mollen@asten.nl.