Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Betrokkenheid belpanel SNT & Friends

maandag 30 augustus 2010

"Medewerkers, relaties en klanten zetten zich in voor de actie voor Pakistan"

Zoetermeer, 27 augustus 2010 - Bij contact center professional SNT rinkelden de telefoons voor, tijdens en na de TV uitzendingen op de Actiedag voor Pakistan. Ruim 700 enthousiaste SNT Friends hebben gedurende de gehele actiedag en met name tijdens de TV uitzendingen 's avonds alle telefoongesprekken gevoerd. Ondanks enige scepsis vooraf gaf het Nederlandse publiek massaal en de donaties stroomden binnen. SNT faciliteert al ruim twintig jaar haar contact centers voor charitatieve acties, zoals de televisieactie rondom de Tsunami en eerder dit jaar de actie "Nederland helpt Haïti".

Jac Vermeer, algemeen directeur SNT: "Ik ben ontzettend trots dat we deze actie met zo veel vrijwilligers tot een succes hebben weten te brengen. Van 's ochtends vroeg tot het laatste tv beeld rond middernacht is er door een enthousiast team met passie gewerkt om alle techniek te organiseren, de mensen te begeleiden en de donateurs te noteren en te bedanken voor hun giften. De betrokkenheid van alle SNT Friends in Zoetermeer, Groningen, Ede en op de vestigingen bij Nuon was enorm!"

Naast de aandacht op tv besteedden ook publieke en commerciële radiostations aandacht aan de Actie voor Pakistan. Een centraal belpanel met bekende en onbekende Nederlanders nam de telefonische giften aan. SNT ondersteunde dit belpanel met de honderden vrijwilligers verspreid over heel Nederland. Bij voorgaande acties is gebleken dat het Nederlandse publiek niet alleen behoefte heeft om geld te doneren, maar ook om een persoonlijke, vaak ontroerende, reactie te geven. Dat persoonlijke contact is al 25 jaar onze core business.

Over SNT
De aanbieder van contact center services in Nederland met 25 jaar ervaring. SNT werkt in Nederland en België voor klanten in diverse sectoren zoals verzekeringsmaatschappijen, banken, diverse A-consumentenmerken, IT-bedrijven, nutsbedrijven en internet service providers. Daarnaast wordt SNT regelmatig ingeschakeld bij overheidscampagnes, televisie of goede doelenacties en gemeentelijke projecten. Op basis van een multi-channel aanpak via onder meer telefoon, internet, SMS en chat werkt SNT resultaatgericht om de wensen van haar klanten te kunnen realiseren op het gebied van bijvoorbeeld klanttevredenheid, kostenbeheersing en verkoop.